Weird!

Alla sitter tysta i grupprummet och skriver.

Lisa: Det känns som att mina framtänder håller på att åka av!

Alla tittar på Lisa och tittar snabbt tillbaka på dataskärar och vetenskapliga artiklar!

Du ska inte tro...

Du mister O ska
inte komma här och tro
Att du från mig något kärt ska sno
Jag ska sparka dig på låret
och eventuellt i sömnen raka av dig punghåret
Du kan bjuda mig på fika
och på mig med dina ögon kika
Men ge FAN i att sno MIN Erica!!!


PUCKO!

Dagen började med att jag steg upp ur sängen, sminkade mig och klädde på mig kläder. När jag står i Calles hall och ska ta på mig mina svarta skinnstövlar känns det konstigt. Jag har tagit på mig den högra skon men i handen har jag ytterligare en högersko. Den tar det ju ett antal diverse sekunder innan jag kopplar att jag fått med mig en sko av varje stövelpar jag har hemma och står helt själv hemma i calles lägenhet med skor jag inte kan använda.... Så jag ringer till Lisa i panik och hon går snällt och hämtar min vänstersko hemma hos mig... Summan av kardemumman var i alla fall att jag fick gå till skolan i ett par vita sommartygskor och med en högerstövel i handväskan!


Forskning

jag håller på att utveckla en ny medicinsk metod. Man brukar på sjukhus ge patienterna stesolid, haldol, atarax och diverse andra tabletter för att få patienten att bli avslappnad, lugn och hålla käft! Meeeeen vi vet ju alla att alla mediciner har biverkningar och jag har därför börjat spåna på en ny metod! Denna metod kommer nog vara revolutionerande om ett tag och går ut på att i stället för att stoppa i patienterna tabletter så kör man upp en klump pepparkaksdeg i rumpan.. det säjs ju att man blir snälla av pepparkakor! Allt är mycket billigt och utan biverkningar.. förutom en brun rand o trosan eller kallingarna! T.Caroline is in da house!



Dagens vinnare

Och dagens vinnare av en plats på psykintensiven är en gammal medarbetare med förnamn Viktor!

Vi gratulerar!


Jag kan väl säga att det är lite av en klassiker, eller favorit i repris som publiceras på bloggen.. kolla 2007-05-21

Vad har hänt??

Mattanten har blivit snäll!! Vad har hänt. Jag kommer ingående i vår skolmatsal för att köpa en god kopp morgonkaffe. Jag räcker fram min tia till mattanten som i vanliga fall är skitsur. Då skakar hon på huvudet... jag börjar fundera på om det är något fel på min tia, men hon skakar bara på huvudet och menar att jag får kaffet gratis idag.. Jag säger tack och går... Efter kommer viktor... han får snällt och fint betala 8 kronor.... nästa i ledet är erica.. hon behöver inte heller betala och frågar då varför...... - Ne men det e ju februari idag, eller ja det snöar ju ute så jag bjuder!

Det roliga är att erica reagerar inte ens på att det inte alls är februari utan skrattar åt att viktor fick betala för sitt kaffe. När jag sedan frågar om mattanten var full på jobbet idag trillar poletten ner hos erica och hon skrattar hejdlöst.. Min fundering nu...... Har mattanten spenderat hela helgen med att äta pepparkakor och dricka alkoholspetsad glögg och har i så fall Erica suttit hemmea hos mattanten och festat med henne?

Erica and mattanten sitting in a tree..............


OBS! Bilden är ett montage! Det är alltså inte kvinnan på bilden som skrivit brevet, eller i det här fallet överkonsumerat pepparkakor!

Dagens stämning

Dagens stämning i grupprummet är lite mer tryckt än tidigare... Undra vad som har hänt med det goda humöret.. Är det måntro ett resultat av paniken inför inlämnande av uppsats diskussionen, jobbansökan, jobbintervjuer och dålig ekonomi? I wonder................... vi väntar med spänning på att se vem som får ett psykbryt först....



Roller i grupprummet

Viktor: Gestapo


Lisa:
Blondie (Hitlers hund) "the german shepherd"
Joshen: Hitler


Carro: Quisling


Erica: Herman Göring


Peter: Mussolini

Sexliv!

Allt handlar om sex i den här datasalen. Personer med uttalat sexliv trackar på sådana som har ett obefintligt sexliv. De som har ett outtalat sexliv sprider falska rykten om den som har ett uttalat sexliv.. och en har pubishår i ansiktet!

Hur ska detta sluta?

Åka bil!

Lisa pratar med sin pojkvän i telefon. Dom ska åka och fixa någonting på stan och eventuellt låna en bil. Varpå Carro och Erica gärna vill följa med på äventyr och sjunger i kör:

- utflykt utflykt utflykt utflykt!
None

Samlag

Man kan ju snacka om att ha samlag med håriga kön men lisa har tagit pubishåret till nya höjder!

Viktor frågar om calle brukar "ta mig i håret ibland". Jag svarar ja och Lisa frågar följande:

- Va? Brukar han stoppa in snoppen i håret på dig??

Dessutom kan jag enligt vetenskap tillägga att ett normalt samlag varar i 7.3 minuter! Så alla killar kan vara lugna! NI ÄR NORMALA!


Intressant kväll...

Jaha då var höststämman avklarad. Inga direkt överraskande moment men en konstig klump befinner sig i min mage... Jag ska snart lämna över mitt hjärtebarn FUSK... Det är med både lättnad och tro det eller ej lite sorg i hjärtat jag lämnar över mitt årsprojekt till en ny ordförande... Det är nu men hela kylen full med baguetter och negerbollar jag går och lägger mig för att läsa ut min sjukt dåliga bok "ligg hos mig"... Den rekommenderas ej.....


stryka sträck

I bland önskar jag att man bara kunde stryka sträck över saker, radera minner och bara låta allt varit som det varit innan.. Dåtid vara borta men ändå kvar och inte behöva börja om från början.... Går det?



Det är kärlek det.....

Jag och min käre pojkvän sitter och äter lunch på Resturang raggmunken. Följande konversation äger rum:

Jag: Calle du kan ju inte på något vis säga att du är vidare romantisk?!!
Calle: Jo....
Jag: Nej Calle det är du inte, defenitivt inte romanstisk någon stans.
Calle: men det är jag väl visst det?!!
Jag: Nej nej nej du är inte romantisk, jag menar du kan väl skriva en gullig lapp eller något till mig nån gång bara?!
Calle: Men Carro jag e visst romantisk, jag var ju romantisk igår till exempel.
Jag: Öhhhh va? När var du romantisk igår?
Calle: Ja men jag lagade ju köttfärsås till middagen!

Hmmm o sen när vill vi kvinnor ha köttfärssås som en romantisk "gåva" och sen när blev kötttfärssås romantiskt??



Tänt var det här!

Under uppsatsskrivning kan det hända en massa roliga saker. Vi tar en liten fikapaus under skrivandet för att sitta i matsalen och lite nonchalant glida in på ämnet maskeraddräkter. Gunilla ska klä ut sin dotter till katt, nån annan har varit utklädd till sjuksköterska, tomte plus diverse andra konstiga kombinationer av maskereddräkter. Lisa berättar sedan följande historia:

- När jag var liten hade jag inget hår.. och eftersom Ida i emil var min stora idol gjorde mamma en fläta och satte fast den i ett resårband runt huvudet.....

Vi undrar nu följande: HUR FAN SÅG DETTA UT? NÅGOT LIKNANDE NEDAN??



Sfinterövning

sitter här och knaprar naturgodis och tänker tillbaka på eftermiddagens pilatesförsök. 15 kvinnor i ett litet rum på varsin plastmatta. Jag skojjar inte när jag menar att under 60 låååånga minuter försökte jag knipa så mycket det gick för att lyckas med att inte fisa.... och sanningen är jag klarade det... det gjorde dock inte en del andra =)

KATASTROF

Sitter här och pustar lite eftersom jag vet att jag måste laga mat till Mr Svensson idag... usch känns som att jag har blivit värsta lyxhustrun på unga dar.. har inte städat eller diskat på 3 månader typ... och så har ja mage att sitta här och pusta för lite spagettiröra.... men men satt i alla fall och tittade igenom min mobil efter lite roliga bilder från onsdagens halloweenfest. Vet inte riktigt va Emma letar efter i mitt öra, men jag slår var om att vaxkantareller inte är lika goda som vanliga kantareller. Det roliga är att jag och Lisa är utklädda till samma sak men var 75% av hennes kostym tog vägen det vette fan.. och jag kan heller inte riktigt avgöra om hon liknar Jokern i batman mer än en tvilligdödoperationssköterska som jag?! Nu ska jag i alla fall snart göra den där förbannade röran och sedan sticka i väg på lite pilates.. 6 veckors uppehåll med träningen har satt sina spår och nu är det dax att göra något åt det!!



Kris i Sverige

Jag vet inte om ni har läst det i tidningarna i dag men Obama ringde mig i går kväll och bad mig snällt och fint att uppdatera mig blogg... han påstod att finanskrisen berodde på att min blogg haft en liten svacka i sisådär 8 månader nu.. men men kära vänner och landsmän.. nu ska jag skärpa mig och engagera mig lite i min lilla bloggs obefintliga liv. Nu ska jag ta fram dammvipan och damma av min absurda humor för att återigen ge er lite extra svarpeppar i tillvaron!