Stylad

Satt och kollade på programmet jag kollar i hemlighet på. Nämner inte namnet för då kommer mamma, syrran och mormor att håna mig resten av livet.. Det börjar i alla fall på "gla" och sänds på tv4+. Grejjen med detta programmet är så sjukt jävla dåligt men ändå sitter man där.. Saken är den att alla i detta programmet går runt i långklänningar o diamanter alla timmar på dygnet, precis som att detta skulle vara någonting normalt att alla människor gör det,, men ajja det ska väl vara en glamorös serie. Höjden av denna glamour kom i dag när jag sitter nedsjunken i soffan och Idiot sminköserna har stylat en liten 5 månaders bebis i håret... Alltså dom hade gjort snedbena på honom och ungen var full med vax i hela huvudet!

Stackars barn!

image294

Tossemor

"hej jag heter caroline ankarklint! Jag skulle vilja hitta en trevlig tjej eller kille att "pimma" med? Någon som är intresserad? (tänker för sig själv: Ja det låter bra detta meddelandet ska jag skicka till alla på min pim lista) hej då"

Följande text hittade jag på min pingpong i morse.. Lisa har tydligen haft väldigt roligt i går kväll.... Pinsamt värre om hon har skickat till hela hälsohögskolan!! Det är nämligen så att man kan skicka meddelane till sina kamrater ungefär som att skicka ett mail till någon!

Blomsterrabatten

Jag håller på att planera för att bilden där jag sitter i blomsterrabatten ska försvinna men pixbox vill inte lika snabbt uppdatera som jag =)

Nu är det träning som gäller.... torsdag = ingen heting på gymmet

med andra ord behöver man inte göra sig så välldans het för att bli svettig

Pilates

Ja som alla mina vänner vet så var jag ju då hemma i helgen. Väl hemma passade jag på att följa med min kära mamma till hennes pilatesträning. Mamma är ju då en såkallad instruktör i detta pilatesfenomen.

För mig var det första gången i den svinkalla träningslokalen. Vi började med lite lättsam uppvärmning där man låg på ryggen på mattan och andades med "sidan av kroppen" (?). Ajja väl en halvtimme in i träningen började det riktigt provet. Man skulle rulla runt som värsta gummimänniskan och trixa och fixa med nackens muskler, studsa bollar med händerna samtidigt som man gjorde situps, rulla som en skalbagge fram och tillbaka på mattan och diverse andra pilatesställningar. Min mamma 40 plus några år rullade fram och tillbaka, böjde ben och huvud och armar och gjorde andra markabra pilatesställningar medans jag, hennes 21 åriga dotter försökte komma upp i sittande ställning utan att använda armar och ben... behöver jag säga satt jag inte lyckades någon gång? MEN! jag ger inte upp för det.. nu blir det hemlig hårdträning fram till jul så jag kan visa kära mamma hur vig hennes dotter är....

-FY SKÄMS på mig!

image293

CP ansikten

Elefantmannen har tagits till nya höjder.. jag har hört att det är två tjejjer som numera går under namnet "elefantkvinnorna". Nedan har jag hittat en del bilder på dom..



Jag gillar allra bäst bilden på elefantkvinnan längst ner i mitten! Kolla näsan bara!! Eller fiskögat på personen till höger om henne!

Måndagar!!

Jag har kommit på en sak. På måndagar är det värsta heting dagen på gymmet... Bara massa heta grabbar som springer runt o lyfter skrot. Jag har till och med hittat bästa utkiksplatsen med... på en motionscykel som ligger lite snett bakom en pelare... dvs jag kan se alla grabbar och dom kan bara se halva mig.. på det viset ser man både smal och vältränat ut!! Finemang!

image285

Analklåda

Jag och Erkan snackade om en ny medicin som kommit ut på marknaden. AC3 heter den och är för analklåda. I morse såg jag reklamen för denna markabla uppfinning.

Ac3 använder man som sagt för analklåda. Speciellt om man har hemorroider. Visste detta är väl revolusionerande för dom som har besvär av denna sorten men jag funderar ett steg längre.

Tänk dig följande scenario:

Du ska på dejt och har snoffsat upp dig riktigt ordentligt. Väl hemma hon killen/tjejjen behöver du gå på toaletten. Nyfiken som du är kan du inte låta bli att öppna badrumsskåpet lite grann och vad hittar du där? Jo Ac3 för analklåda!!! PINSAMT!

Eller...

Du är med i MTV:s roomraiders. En snygg kille/tjej är hemma hos dig och snokar i ditt rum. Inför hela Sveriges befolkning hittar han/hon då Ac3 för analklåda.... PINSAMT! Vad kommer dina vänner och bekanta tycka.. och vilka roliga blickar på stan!!

Eller....

Du jobbar inom sjukvården. På en patients medicinlista står det Ac3. Du har aldrig hört talas om detta men slår upp det i FASS. Här upptäcker du till din stora fasa att det är en analkräm för klåda. Patienten behöver hjälp med detta eftersom han/hon är helt förlamad! ROLIGT! kul o stå där o kleta lixom.

Nu finns det väl iofs äckligare saker att göra inom sjukvården, but still!!!

image284


Ac3 Finns i alla fall att köpa på apoteket för den som är sugen!

Sugen??

Jag nu i dessa hösttider tänkte jag ha en liten realisation på mig själv! och det är ingen vanlig realisation utan det är jag som vill köpa. Jag börjar med ett lågt bud till den som vill sälja sig till mig =)

image283

Smart råtta

Ha ha satt och läste på aftonbladet. Två ungdomar hade upptäckt en råtta under bordet. Resturangchefen förklarar sig med följane:

- Dörrarna hade stått öppna eftersom det var så varmt. Det hade kommit en råtta utifrån. Den var där max tio minuter, sedan gick den, säger hon.

Shit jag visste inte att råttor hade klocka...... Och om nu resturangchefen såg att råttan kom in.. varför fångade dom den inte?? Hur kan hon veta att han var där 10 min??? Sen trodde ja inte råttor gick =)


samma skrot och korn

Viktor Brauer tycker att min röda klänning e skitful... Men det gör inget Viktor. Dina gula salamandelkallingar e skitfula dom med :P
Dessutom snöar det ute.. Det tycker vi inte om.. Kunde inte åtminstone snön varit varm?


image282

Döden i vitögat

Alltså det är helt sjukt. Jag och Lisa hade kunnat dö idag! Vi är på väg från skolan ner till stan för lite fredagsshopping. Helt plötsligt kommer två polisbilar susande förbi med värsta blåljusen. Dom jagar en bil som kör över på fel sida vägen, sladdar fram och tillbaka över fel fil, håller på att krocka med massa människor och kör tillslut in i en lyktstolpe. Väl där, alltså inne i lyktstolpen springer han ur bilen men typ 6 poliser efter sig och föröker smita över munksjöparken.  Det var som värsta filmen!

Alltså vilket pucko.. Han hade ju i alla fall kunnat vinka!!

image281

så in åd helsike forbanned

Asså nu bler ja forbanned po rikted! Vafan sidder o koller på Grannfajden po kanal trä. Di hanler om itt par grannor som bragar om non javla vaj! Visst fajt on sier jag! Grannorna e fro osterlen ente longt fro dar jao bor. Grajjen me ditta e ad dom jauvla idiotkanalträ textor när skaningorna snackor!!!! Vafan e ditta lixom???
Jao skider i om folk ente hör va di sier.. ibland kan di faktest va svourt ad förstau stockholmaridioter, göteborjare och smålanningor osse! Men ente fan textas dom! Jauvla diskriminering!

Tyckor dom kan borja texta alle dalmasor, 08:or o alle jauvla joddlare o jokkare o smokkare ellor vao fan alle hidder!!

For alle er iggeskaningor kan ni läse ein text po igge skåunska unner bilden!

image280



Alltså nu e jag förbannad på riktigt! Vafan jag sitter och kollar på Grannfejden på kanal 3. Det handlar om ett par grannar som bråkar om nån jävla väg. Visst fight on säger jag. Grannarna e från Österlen inte lång därifrån jag bor. Grejjen men detta är dom jävla idiotkanal3 textar när skåningarna snackar!!!!! VAFAN e detta lixom???
Jag skiter i om folk inte hör vad dom säger.. Ibland kan det faktiskt vara svårt att förstå stockholmsidioter, göteborgare och smålänningar med. Men inte fan textas dom! Jävla diskriminering!

Tycker dom kan börja texta alla dalmasar, norrlänningar, 08:or och alla jävla joddlare och jokkare och smokkare eller va fan alla heter.

Ne usch fan vad sur jag blir!

Översexuella

Jag och Emma sitter i bibblan och diskuterar. Då kommer det in en gubbe som ser almänt skum ut. Ställer sig och tittar på oss och säger: Ni är ju översexuella!

image279

Tessan

image278

Tessan kommer ut från toaletten. Munnen på henne är helt slapp och fradgan frodar sig runt munnen. WE WONDER WHY?

Grooooooose

Alltså Emma berättade en äcklig sak för mig i dag som ja inte har kunnat glömma. Emmas kompis läser till läkare i Köpenhamn. Och där har dom i källaren badkar med desinfektionsmedel med döda huvuden och andra kroppsdelar i som man kan få gå ner och karva i sönder. Grooooose tycker vi och ger inga kakpoäng för det!

image277

Lördagen

Ja denna dagen vill jag mest förtränga... Jag och Lisa var på halloween fest för 50 åringar. Alltså skummare människor får man leta efter. Men vi hade roligt i alla fall.. Gick runt på Harrys med en 700 kronors champagneflaska och gottade mig! Ha ha

image276

Fy på mig

yes i know i´ve been bad! VERY BAD! jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen under helgen.

I alla fall i Fredags hade vi Halloween fest med FUSK. Det kom två personer. haha Men vi hade roligt i alla fall och sen stack jag och Lisa ut i våra mördade sjuksköterksedräkter. Inte många ragg den kvällen =) Conni och hans kompisar var i alla fall med och vi hade superkul. Jag råkade dessutom hälla vatten i hela min väska.
Det var den sämsta investeringen dom någonsin gjort på O´learys - handfat med automatiskt rinnande vatten.. vilken tjej ställer inte väskan i handfatet. Sen att jag gjorde det tre gånger hör inte till saken!

image274

Jävla fjortisar

image273ja i dag skulle jag och Lisa fixa pumpor till morgondagens fest.
GIVETVIS fanns det inga pumpor så vi fick till att
köpa meloner i stället! Ja ja inte lika snyggt men funkar väl. I alla fall vi hade nycklarna till stugan för att vi skulle föbereda "pumporna" till i morgon. Dock var stugan full med folk men jag och Lisa satte oss snällt utanför för att vänta tills dom drog. Efter en stund kommer en tjej i 14-15 ård åldern ut. Jag frågar henne hur länge dom hade tänkt sitta där inne. Tjejjen var så pitt full att hon inte kunde stå rakt upp och hon hickade hysteriskt samtidigt som hon förklarade att dom minsann skulle sitta där till framåt småtimmarna. Men vi fick ställa in våra grejjer i alla fall så jag och Lisa knallade försynt in med våra meloner i stugan. Där inne möts vi av en förskräcklig syn. Ca 10 fjortisar både killar och tjejjer sitter och ligger på varandra i sofforna stupfulla. Hela hallen är full av ölburkar och det som allmänt ut som fan. Alla var allmänt dräggiga och kaxiga och dom såg för jävliga ut där dom låg och hickade på varandra i sofforna.

Jag och Lisa kastade snabbt som fan in melonerna på toaletten och drog illa kvickt därifrån. Vi kände oss så himla illa till mods. FY USCH! det var en hemsk syn. Stackars barn!


image272