korvskin

Idag har jag och Tosse varit på stan. Inne på H&M hittar jag e assnygg klänning som jag bara måste prova.
Tosse var vid denna tidpunkt redan inne i provrummet så jag slinker in ett par provhytter nedanför henne för att till min besvikelse se att jag inte kan dra upp blixtlåset själv.

Tosse ställer välvilligt upp och drar upp blixtlåset som går ända upp i nacken och går sedan bort till Kassan för att betala.

Medans jag inspekterar min kropp intryckt i ett korvskin (det var inte alls snyggt) känns det som att någonting är fel... väldigt fel. Men lugn som en filbunke står jag kvar  och betraktar min kropp ochskrattar lite åt mig själv.

Sen kommer jag på....... HUR FAN SKA JAG FÅ NER BLIXTLÅSET?? Tosse är försvunnen, folk väntar på att få komma in i provhytten och bredvid mig står en hysterisk pappa som försöker få sin dotter att köpa ett linne. Jag ropar och ropar på Lisa men får inget svar. Till slur börjar jag skratta hysteriskt för mig själv i provhytten men märker att detta inte är direkt smart då korvskinnet inte tillåter mer än 1 dl luft i lungorna åt gången...

Alla som varit nere i provhytterna på H&M vet att det inte fins någon mottagning på mobilen utan jag står och ropar på Lisa om och om igen samtidigt som jag försöker med höger arm kränka av mig klänningen som inte ger vika en centimeter..

Tillslut dyker Lisa äntligen upp.. och rättar till sitt lilla missöde efter ungefär 10 min!!!!!!

min relation till barnprogram

Ok, jag vet att jag kan vara en barnslig människa, men detta inlägg ska inte handla om att jag brukar titta på barnprogram utan något helt annat.

Jag tror alla kommer ihåg ett barnprogram som hette "skrotnisse". Detta program är min VÄRSTA fobi förutom robotar och getingar. Erkan kommer hem från stan och berättar glatt för mig att hon har köpt skrotnisse boxen på stan. Bara att detta namn dyker upp på min dataskärm får blodet att isa sig i mina ådror. (nej, jag skojjar verkligen inte) Jag klarar verkligen inte av detta program. Jag kan nu som "vuxen" än drömma mardrömmar om dessa förskräckliga gubbar.

För ett par år sedan hade mitt snälla ex laddat hem detta program för att skojja med mig.. Så där lite mysigt i fredagssoffan sätter idioten på programmet med lovord om att vi skulle se en film. Detta resulterar i att en förtvivlad Carro springer in i sovrummet helt förkrossad och gråter i flera timmar.. och detta bara av att ha sett 2 sekunder av inledningen. Jag tjöt och tjöt och tjöt.. tårarna forsade ner för mina kinder och jag drömde mardrömmar om detta djävulska program i flera veckor.

Åter då till dagen D. Erica har som sagt kommit hem med denna förskräckliga film och sitter och Terrar mig med olika fraser ur filmskiten och konstaterar att jag måste gå i "skrotnisseterapi´" och är tvungen att se filmen i kväll.. inte nog med detta sitter numera matlivs ägaren och skicker bilder på skiten med genom msn...

Vet inte varför detta program har satt såna förskräckliga spår i mig men det är inte utan av det att jag sitter här med tårar i ögonen och skriver detta.....

Nu vet du Erkan.. hemska hemska Erkan! *räcker ut tungan*

kl 07.15

Vad är det för tid att lägga ett träningspass? Efter att ha snoozat i 40 minuter i morse fick jag tillslut slääääpa upp röven från sängen. Ögonen sved och dessutom var det fortfarande mörkt ute =( .

Dessutom har dom bestämt att man varken får äta eller dricka någonting innan man tränar på morgonen så törstig som ett as pinnade jag i väg till träningslokalen.

ja själva träningspasset går ut på typ ungefär en tävling om vem som kan få flest ben att knaka, dessutom får man extra poäng om man får ett ben att hoppa ut led....

Yoga instruktören är skum också. Hon sitter och tittar på oss hela tiden... hur lätt är det då att sitta och slappna av?

image221

Bitter carro

I dag har mitt liv smakat som en bittermandel. Vaknade i morse glad i hatten. Kom på att tjohoooooo vi har ju fått csn idag!!! gud så gött... mmmm visst eller inte, efter alla räkningar hade jag 2000 kr kvar.... kul jul. tur att jag har en soda stream så jag kan dricka mig mätt på vatten och luft.

Gick till skolan för att i 5 timmar sitta o ta blodtryck på folk. Typ 30 blodtryck under min "lunch". Erika hann äta upp all sin mat innan jag hade tagit två tuggor. När jag sedan försöker förklara på min stappliga engelska vad blodtrycket egentligen är och personen i fråga börjar tjata om att hans pappa har diabetes o grejjer undra jag om det stog "fråga doktorn" i min panna. Erkan fick sig ett gott skratt i alla fall.

PÅ väg från hälso regnar det som attan. Jag får självklart en snilleblixt om att det ligger paraplyer i entrén som folk har glömt. Jag roffar åt mig ett svart fint medan jag förmedlar erkan om min smarta idé och hon tar resterande gröna paraply. Vilket paraply tror ni var sönder? Höll på att peta ut ögonen på mig själv på vägen hem. Dessutom halkade Erkan på ett PAPPER och håller på att ge mig en hjärtinfarkt på hemvägen.

Pinnade i väg till träningen vid sex, Body Pump, var så bitter vid den här tiden att jag la på extra vikter så alla venerna i huvudet stog en halvmeter ut  ansiktet. Slog i alla fall Luran på en roddmatch med 40 meter =)

Kommer hem, slänger mig i duschen för att höra rösten på tv säga! " I dag äntligen premiär för grannfejden"! Gött tänkte jag för att en halv minut senare få höra av Erkan att smygpremiären var i torsdags. Då var det inte lika roligt längre med premiär av granfejden. Fattar inte grejjen med att ha en smygpremiär. Då kan man ju inte kalla det PREMIÄR nästa gång man visar programmet! LÖJLIGT!

image220



en fundering?!

Läste mitt blogg inlägg från tidigare idag eftersom jag var lite galen då och klistrade in den där konstiga bilden på tanten och kom på mig själv med att fundera på vad hon egentligen gör??

Alltså jag fattar det inte, skit i den håriga rattmuffen o bortse från brösten, men vad egentligen hänger under brösten och varför gör hon en så konstig min??

NÅGON SOM HAR SVAR?


Jag blir så trött

MMmmmm jag vet, jag brukar klaga på det här med modebloggar. Men jag HATAR dom. Värdelösa klädesplagg som inte en normal människa har råd med. Vem som helst kan väl gå till H&M och se vad där hänger för kläder, vem som helst kan väl gå in på Gina Tricots hemsida och kolla vad dom har i sitt sortiment?

Men neeeeeeej tydligen behöver svenska folket massa bortskämda idioter som ska tala om för oss vad vi ska ha för trosor, smycken, bindor, nagelfilar, vad vi ska käka för muffins till lunch och dessutom ska dom komma dragandes med att berätta för oss att dom minsann inte hade en ledig stund i dag men ändå lyckats klämma ner en kaffe latte som var sååååååååå god och såååååå söt innan dagens enda måltid ett paket RUSSIN!

Jag skiter i vad folk har för kläder på sig eller vad man ska ha på sig... jag tar på mig vad jag vill om det så är ett par gamla träningsbrallor eller långklänning så går jag i vad jag vill!

Dessutom skiter jag i om deras jävla snuttegull pojkvän har ringt 78 ggr i dag och sagt att han älskar dig, eller om din söta lilla pappa lämnade VISA kortet hemma för att du skulle kunnaq köpa 50 par leevis jeans, eller om din katt pinkade i din säng i morse eller om du hittade en saltgurka i toalettstolen när du gick upp i morse!

Mmmmm ja ne jag e inte bitter! faktiskt inte, trivs hellre med att sitta i skolan och skriva på ett piss arbete om etik..
Det nya som fick mig till detta arga vredesutbrott var att fröken prinsessan engla som har en fullproppad garderob med kläder och skor nu tydligen har gett ut en bok. En hel jävla BOK om sitt bloggande... precis som man inte blir trött på att se hennes jävla namn och blogg överallt ändå!

image219

Var kan man köpa en sån fröken näsvis?

Utmanad

Erkan har tydligen utmaanat på på att skriva åtta saker om mig själv, tyvärr är jag ju då inte en speciellt intressant person men ja ja vad gör man inte för att vinna utmaningar (finns det något pris förresten?) Men shoot här kommer åtta saker om mig.

Fest: Hmm ja alla som känner mig vet att jag gillar att rulla hatt emellanåt. När jag var mindre gillade jag det också, så mycket att farbror polisen hämtade mig däckad i en park när jag var 14 år gammal. Mamma var inte så glad när en överförfriskad dotter knackade på dörren med två polismän bakom mig. Kommer tyvärr inte ihåg om det var några hetingar!? =(

Städa: Enligt Lisa är jag en pedant människa. Men jag gillar att ha ordning och reda på mina saker. Tror min ordningsamhet grundar sig i att min styvfar för ett par år sedan tog kort på mitt rum (soptipp) och hotade att lägga ut det på internet och visa alla mina kompisar hur det såg ut om jag inte städade. Gissa om jag städade illa kvickt.

Mamma: I love my mamma mest av allt. Vi pratar verkligen om allt! Lena är en annan mamma som betydd väldans mycket för mig med! Hon var mamma till mitt ex  jag var tillsammasn med i tre år, hon gråter än i dag när hon träffar mig för hon saknar mig =P.

Pyssla: jag äskar att pyssla, baka, fixa, greja, dona. I somras var jag så uttråkad och fick för mig att bygga en hundkoja till Musen (min vovve). Min styvpappa stoppade denna tanke illa kvickt med att fråga om jag var sjuk i huvudet, och att han faktiskt skulle använda brädorna till att laga förrådet med. Hmm eller hur år 2013 eller?

Envis / bestämd: Mal påstår att jag är envis.. hmm kan nog stämma. Detta för tankarna till en vacker vårdagsmorgon jag blev förbannad på min syster när hon hade tagit all brieost på mackan som fanns kvar, jag blev förbannad för att jag tyckte vi kunde dela på den. Det tyckte tydligen inte syrran, därav hamnade mackan med brieost i hennes hår!

Fjortis Carro: Ja alla som har träffat Tessan har väl hört historierna om fjortis Carro som hade Buffaloskor, neonbrallor och lyssnade på penta musik. Hembränt dracks och epa traktorer beundrades.. haha njaaa det där med epa traktorerna var kanske inte helt sant. Men som fjortis var jag en bråkstake. Var i samtal med rektorn och ja jadda jadda jadda..... Som tur är har man växt från det.....

En härlig tid i mitt liv: Ja det har funnits många. Men en tid som jag aldrig kommer att glömma var när jag jobbade på Akutvårdsavdelningen/medicinavdelningen i Simrishamn hösten 2005. Varenda dag efter jobbet knackade Mal på hemma hos mig och vi satt och spelade tv spel till vi hade klarat alla spel vi hade. (Förutom mowgli bossen, den grejjade vi aldrig). Stefan och mamma stod utanför fönstret på kvällarna och skrämde oss. Gisses det var tider det!

Jag beskriven av andra med ett ord av vänner online på msn: Galen, envis, husmor, rolig,  snäll,oförutsägbar, busig, omtänksam, påhittig, pålitlig. Emma tyckte dessutom att jag skulle skriva att jag var manipulativ men det får stå för henne =)

image218

Ja då var det min tur att utmana då..... följande blir utmanade med följande motiveringar:

Maulen: För att i love you baby och jag vet du gillar skriva sådana saker
Eelena: Ja nu vill vi veta dina innersta hemligheter
John: För att du uppdaterar din blogg så dåligt
Nathalie: För att du inte har något annat för dig, du ska ju inte ha ditt andra barn när som helst lixom =)
Josse: För att du bara måste =)

hårdrockssittning

I går var vi på hårdrockssittning. Jag och Emma började vår vilda resa in i rockens värld vid 14 tiden ungefär. Smink hår och diverse andra saker fixades till samtidigt som en Kenth skriva sattes på för full patte. Emmas utstyresel var en halvknarkad 80-tals "kvinna". Jag gick dock lite mer åt punkhållet.

Vid halv fem drog vi ner för att möta övriga hårdrockspatrask nere i källaren. Vi intog lite dricka för att sedan dra till kåren vid 18  snåret. Regnet öste ner men inget stoppade oss. dock lite synd om killarna som glömt paraply och hade smetat hela ansiktet fullt med vit skokräm. =)

Korv med bröd bköds det på men Emma och jag hade roligare saker för oss än äta och försökte så diskret som möjligt få upp en hel kokt korv på scenen under spexen. Tillslut lyckades vi genom att dela upp korven i mindre bitar som flög betydligt mer obemärkt genom luften än en hel korv.

Vi drog oss tillbaka till gamla HLK för lite mellanfest vid nio tiden. Lisa och lite andra skumma människor anslöt och efter en stund blev vi lite trötta på folk som snodde stolar så vi gick upp till min lägenhet i stället. här lyssnade vi på lite gamla klassiker och äta kärleksmums och dricka kaffegök. Vid elva snåret återslöt vi oss till övriga gänget där Lisa lite halvt vimmelkantig trillade av  sin stol och slog huvudet i väggen. Dock åsamkades inga allvarligare skador än vad hon redan har =)

Väl nere på kåren tar vi vår vanliga runda, först toaletten sedan röka o sedan rulla hatt på dansgolvet. En lite för överförfriskad Lisa står inne på toaletten redo att kissa, upptäcker dock att hon har en bit toalettpapper under skon och utbrister glatt men sluddrigt : - TITTA! JAG HAR ETT HÅRSTRÅ UNDER SKON!

Resten av kvällen är i en enda dimma, blandad av snor och öl och rockband. En konstig människa stötte jag dock också på... hmmmm skumt....

image217

en helt vanlig måndag

Idag har varit en bakdag. Började morgonen med att baka bröd. Sen hade jag och Tosse inget att göra så vi slog till på att baka lite kärleksmums utan kärlek. Men goda var dom i alla fall, glömde dock smöret så det fick vi röra i smeten när vi redan hade brett ut skiten i plåten. Har kommit underfund med att jag och Lisa inte hör hemma i köket tillsammans. Sist vi bakade kanelbullar blandade vi i grahamsmjöl istället för vetemjöl. Det roliga är att vi alltid lyckas ändå.

Vi slog oss ner framför tv:n för att kolla på svenska damlandslaget spela match mot nordkorea. Där slog det oss att alla nordkoreaner ser ut som män. Därav den stora frågan om verkligen nordkoreaner har vaginor under sina kortbyxor. Är det verkligen någon som kollar om dom verkligen är kvinnor eller tar dom ut män som ser lite transvestit aktiga ut och låter dom springa som dårar framför en boll i hopp om att dessa "kvinnor" ska tackla ner varenda liten svensk blondin som springer på planen? Hmmm dagens fråga faktiskt.

image216
Mig lurar dom fan inte i alla fall!

samtal med erkan

Erica-www.erkans.blogg.se säger:

ja ibland undrar jag om det finns en plats på psyk för mig

Caroline --  säger:
vi kan lägga in oss tillsammans?! billigare för landstinget

Erica-www.erkans.blogg.se säger:

ja mysa i samma säng också

Caroline -- säger: 
ja

Erica-www.erkans.blogg.se säger:

så kan vi ha en sån där mjukradio som de har på sjukhuset mellan våra öron, vet du vilken jag menar?

Caroline -- säger: 
ja vi kan kanske till och med få varsin?!

Caroline -- säger:
o sen kan vi muta Viktor med att ge oss skedar

Erica-www.erkans.blogg.se säger:

ja

erica är en galen kvinna


en annan del av huskvarna

I dag var vi i klassen i Huskvarna. Alltså back in my old hoods. Bodde där i ett år av mitt hittils 21 år långa liv. Detta både på gott och ont. Jag bodde som en sardin ungefär, på 15 kvm med ett duschrum och en toalett och ett "kök". Köket bestod av 1 kokplatta, en mini vask, ett "kylskåp" som mer liknade en glasslåda. Fick plats med ungefär ett mjölkpaket, en ost och ett paket fil. Frysen ska vi inte tala om. Ett fack som rymde ungefär ett halvliters paket med glass. (jag är då inte laktos intolerant)Jag hade en säng en tv och ett bord. Man fick alltså backa ur lägenheten när man väl hade kommit in i den. speciellt om man var fler än en person där inne, Då fick man kliva på varandra.

image214
Här har jag några kompisar över på filmkväll


Huskvarna som stad var väl sisådär. Dom har ett "köpcentrum" som heter rosen. Inne i rosen fanns MQ, lidl, kappahl och willys. Dom hade även en djuraffär men den var jag aldrig inne i, däremot kunde man hitta Lisa stående där inne emellanåt och gluffsa i sig lösvikt av hundtorrfoder, men det är inget jag talar vidare högt om.

I huskvarna fanns även en bingohall. Jag har försökt tvinga dit diverse vänner emellanåt, men det är aldrig någon som har nappat på detta förslag, totalt oförståeligt om man frågar mig. JAG ÄLSKAR BINGO. Många sömnlösa nätter har jag stått utanför hallens låsta portar och gråtit floder över att dom inte har nattöppet på detta underbara ställe.

Chicki Mama har även en liten affär i huskvarna. Där inhandlade jag min dagliga kyckling. På söndagarna slog jag emellanåt till på ett par extra revbensspjäll till kvällskaffet. Inget går upp mot att pilla bort köttrester mellan tänderna samtidigt som söndags filmen går av stapeln på kanal 1. Inget Beck för mig inte.

Ja sen har vi ju det här med att åka buss till skolan (VARENDA JÄVLA FUCKING DAG). Detta var jätte trevligt (¤##"%&¤#). Vet ni hur mycket man hinner tänka på 25 min resa x 2 varje dag? Exempelvis: Shit vilka fula skor hon har! Gud vad het han är, undra om man kan hitta honom i skolans matteklubb? Gud vilken snygg väska, myrorna?Oooops där tittade precis ett ollon fram mellan den flinande mannens byxor.

Alltså endast fördelar med att bo i Huskvarna!

image215


Dagens i-lands problem: Dom borde ha bruksanvisningar till ikeas konservöppnare!

veckans film

Var på bio i går med Emma och Ida. Vi såg "28 veckor senare". Vet inte om jag kan säga att den var bra direkt, men den var spännande och hjärtat rusade emellanåt. Den handlar i alla fall om ett virus som bryter ut i London och alla som blir smittade blir till blodkräkande zombies, som biter och petar ut ögonen på folk. Denna film resulterade i att jag halva natten har vaknat av mardrömmen att äckliga zombies har bitit mig i benen och att jag har lekt krypskytt på mina föräldrar ute i skogen. Själva krypskyttet var dock spännande och gick inte ut på att man skulle skjuta ihjäl varandra utan skjuta varandra med färgpatroner, dock fick man i drömmen instruktioner som att "klättra upp i ett högt träd" Göm dig i en håla etc. Jag vet jag e nog psyko.......

image213

Grannar

Jag trodde det var rätt bra isolerat på gamla HLK där jag för närvarande har mina behörigheter. Kom hem efter en sjukt tråkig jobb kväll på Geriatriska piss avdelningen och slänger snabbt upp fötterna i soffan. 2 minuter senare brakar helvetet loss - grannen har fest. Visst jag bryr mig inte ett dugg.. tycker bara det är roligt när det händer lite saker men efter ett par timmar började jag tröttna, inte på deras festande men att höra ghostbusters och i will survive i 2.5 timme skrikas ut av 10 fulla ekonomer  är inte direkt trevligt. Vid 12 drog dom och lilla jag gick och ja mig. Vaknar dock 02.30 av att ekonomerna har efterfest. Alltså ungefär 1 timmes lidande av ghostbusters igen -suck

image211

stackars pirre virre

  • Viktor har ju som alla vet blivit opererad i foten och har gips från foten till knät. Eftersom han har varit hemma i Göteborg i en vecka drygt och lämnat nyckeln till Emma. Det var dock det värsta han gjort detta året. Jag och Emma cyklade snabbt upp till EKO hallen och inhandlade diverse proviant för att spela Mr Brauer ett spratt. Vilket resulterade i följande:

  • Tandborstar uppklistrade på badrumskaklet.
  • Nakna flickor på väggarna
  • blå pappersgardiner med elefanter på.
  • 80 ballonger i duschen
  • läppstift på badrumsspegeln
  • makaroner under toasitsen
  • omgjorda tavlor
  • sänggavel i form av rosa presentpapper

mm mm

Det tyckte jag och Emma var roligt. Det tyckte viktor med när han kom hem till jönkan idag =)

image212