galna vakter

jag förklarar härmed vakterna på kåren för galningar! Dom e helt kocko.

Häromdagen vid 01.55 snåret står jag ute på rökaltanen och snackar. en tjej - utbytesstudent trillar ner får trappan och slår huvudet i asfalten.. blodet rinner ner på hennes jacka och jag trycker min hand i huvudet på henne... erik som jobbar på ambulanser försöker prata med tjejjen men hon bara svammlar om en väska... i alla fall, vakterna rusar fram och skriker åt mig att flytta på mig... men eftersom min hand är helt blodig och blodet pumpar ur tjejjens huvud släpper jag inte taget.. då rusar en vakt fram till tjejjen och trycker upp en..... padapampampampan VÅTSERVETT (!) i skallen på tjejjen... hmm sedan börjar dom gasta om att vi ska försvinna och ber "RUTGER" en vakt på ett annat hak i stan komma och ta över min "tryck lek", varpå "RUTGER" stoppar in pekfingret i huvudet på tjejjen som fortfarande svammlar om väskor....

smarta vakter, behöver jag säga att jag drog?

image209


Pluggning på hög nivå!

Äntligen hade jag satt mig ner ordentligt för att plugga in detaljer till anatomi tentan. Ungefär 5 min in i pluggandet börjar ystads alla jävla orkestrar dundra förbi mitt fönster. Stora som små, långa, korta, gamla unga, hattklädda, folk med toffsvippor, kiltar ja you name it. Lyckades ta foto på 10 st av dom 14 som under ca 30 min har dånat förbi utanför mitt vardagsrumsfönster på gågatan i ystad.






image208

Jag gillar dom med stora uggboots på huvudet. Är säkert inte alls arm en 20 graders dag i Ystad! HAHA

Kaos på förlossningen..

I går var det kaos på förlossningen. Det går i perioder det där med normala förlossningar och komplicerade förlossningar. Denna veckan har det endast varit komplicerade och igår var jag riktigt svettig och utarbetad. Fick vara med om saker jag aldrig sett innan och det var spännande men skrämmande. Har badat fötterna i blod och sprungit med blodiga kläder och handskar genom halva sjukhuset för att lämna prover! DET NI!

Snyggast på stället!

image196

En dag på zoo

Ja mina vänner. Idag har jag varit på zoo. Eller ja inte ett riktigt zoo men näst intill.

Dagen började med att mina turturduvor till föräldrar kom hem från Norge. Dom har varit och fiskat lax. Tyvärr ingen fångst med mig hem då min styvfar var den enda som inte någon firre fastnade för, men fick dock se på film där en av hand fiskargubbarkompisar fångade en lax! Hundarna var jätte glada när husse och matte kom hem. Vi käkade frukost med makrill som morsan hade köpt i norge. Lite senare frammåt kvällen skulle vi grilla. Vi köpte flintastek som jag tror e gjort på gris. Under tiden min styvfar (räknas han? ajja "don´t feed the animals" gäller i alla fall strängeligen här!) grillade grisen skrek mamma innefrån huset. En kåltrast hade flugit in och den var helt hysterisk! Katten som jagade kåltrasten utifrån fönsterbläcket hade också fått spatt då den annars endast sitter och bräker i nåt hörn utsvulten och sargad efter mat! ( Alltså inget att visa era barn för!) Styvfar lyckades till sist fånga den lille stackaren för att sekunden senare komma tillbaka in i huset och se att vår kattskrälle hade fått kompis av en annan katt som stog och åt hennes mat! Stefan och mamma fick ett välldans bry med att försöka jaga bort katten och jag fick stränga order om att "vakta kattens matskål". Styvfar återvänder till grillen och sin drink och mamma återgår till sin klyftpotatis tjosan i köket. Plötsligt kommer hunden Wilma in och luktar Apa. Eftersom vi nu i familjen vet att Wilma har ett förflutet i att rulla sig i igelkottar, kattskit, harar etc började jag barskt leta reda på "oskällan". Det visade sig snart att offret för Wilmas rullande ryggrad var ett par mördarsniglar som hade slagit sig till ro i ett av ägornas buskage! MUMS! Avslutade i alla fall dagens bravader med kortspel och chokladpudding (mjölk kommer från korna!) och nu sitter jag här och ska snart sussa kudde, men det har varit en intressant och lärorik dag på zoo!