strypt kattjävel

Följande historia är fan sann.

Malin sitter inne på sitt rum med fönstret öppet.  Plötsligt hör hon hur deras katt skriker som fan utomhus. Hon tittar ut genom fönstret och ser där sin lillebror som är 4 år gammal stå med ett rep om halsen på kattjäveln. Malin springer fort som fan ner för trappan och sliter repet av halsen på kattjäveln. katten tappar all päls och hon tar katten i famnen, springer in till sin mor som är inne i badrummet i duschen och skriker "katten rör sig inte"!!!!!!!!!!!!!

malins mamma: Tryck den på magen!!!
Malin: * trycker katten på magen med pulserande rörelser*
Malin: Kom ut för fan han rör sig inte!!!

Malin hör hur hennes mamma raffsar med duschdraperiet inne på toaletten och kommer utspringande.

Mamman: Han har säkert spräckt ett kärl i halsen!!
Malins styvfar: Du rör fan aldrig mer katten!!


image187

Skånefolk

vet inte vad jag ska skriva om dom.. vet inte vad jag ska nämna eller berätta för er. I kväll är det fest igen! Med folk i min ålder! Tjohhoooooo!

Nu ska jag dansa som en skogshuggare och akta mig för att få butterflyknivar i halsen! Skam och skandyl!


image186
Böghund

Midsommar

  • Ja då var det midsommar igen. För första gången på 5 år är jag ledig denna dagen och givetvis är det piss kasst väder.. Men men ska i alla fall ut på skoboilerna och fira midsommar med Mal. Ska bli riktigt roligt. Alla tiders fyllekalas! I morgon bitti ska ja upp kl 5.. åka med mamma in till ystad och hämta Pirre Virre som kommer och hälsar på! Sen drar vi till fjortisarnas paradis Kulla utanför simrishamn. Dricka 5 liter hembränt och hångla friskt mellan Kullarna... Neeee skämt o sidor men ska bli roligt.. har inte varit där på 2 år snart! Man har ju en del minnen därifrån.. såsom:

  • En väldigt överförfriskad Malin Springer ner från en kulle med spräckta byxor och en rosa lackkappa genom hela dansbanan och skriker en av minaabsoluta favoritmeningar.. kostar dock 10kr om ni vill ha reda på vad..
  • Jag hade precis fyllt 18 och Malin var fortfarande 17 när vi åkte till Kulla med en halvfull vodkaflaska, slog oss ned vid ett bord för att dricka lite bränne då vakten kommer och beslagtar hela vårt förråd med alkohol för att malin var för ung. Han lovar dock att vi får komma och hämta tillbaka spriten när vi går hem i kiosken... Behöver jag säga att vi inte fick hämta ut den sen?
  • Jag träffade mitt EX midsommardagen för 3 år sedan där. Hade världens fulaste polotröja på mig.
  • Jag och cristoffer bråkade med en gammal kärring på en bänk. Det var nåt med att vi inte fick sitta där.
  • Hångel med svarta fiskar i munnen. remember Mal?
  • Malin ramlade över trädrötter i leran en söndagskväll och var helt lerig i rumpan.
  • Jag dansade vals med handikappklubben.
  • Kia var förbannad och fick för sig att hon skulle gå genom skogen (typ 1 mil) hem till Simrishamn med en stor cigarr i munnen som jag snott på mitt dåvarande sommarjobb.

" På rosa moln svävar jag omkring, och njuter av alla vackra ting, och jag tänker aldrig mer komma ner, tänker stanna här, för evigt evigt evigt! Om du vill va med är det bara att räkna till tre så kommer jag och hämtar dig och vi får deeee så trevligt trevligt trevligt! "

image185


Tårta

I 20 års tid har jag alltid haft maräng tårta på min födelsedag.. och så ska det fanimej alltid förbli trodde jag.. ända tills min kära mor bad mig baka en jordgubbstårta med sockerkaksbotten... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NEJ MIN SJÄL! Här ska inte va nån tårta med sockerkaksbotten! Här ska va samma gamla jävla maräng tårta som vi käkat i 20 år! (OK inte samma tårta som vi suttit och naffsat på i 20 år alltså!) Ingen sliskig sockerkakstårta här inte! HUJEDAMIG!

Mal och jag har i alla fall gått runt ystad ca 4.5 ggr i dag... missade bussen så vi gick o gick och gick... sen stekte vi kyllingnuggets med ketchup och marinerade vitlöksklyftor... Gick sedan upp till akuten och väntade på mamma...Där konstaterade vi att alla som jobbar inom sjukvården ser ungefär likadana ut!

image184

Dock ej denna tårta men kleta dit någrea
jordgubbar så har ni en snartlik version!

Förlossning VS BB

Såhär efter sisådär en vecka på mitt sommarjobb har jag svårt att välja vilken sidan jag egentligen tycker bäst om. Förlossningen är sjukt roligt... Man får se massa skrynkliga paket pressas ut ur en skrikande mamma och en pappa som inte säger ett enda ljud på 3 timmar utan sitter skräckslagen och stirrar ner i golvet när frun kämpar för kung och fosterland för att klämma ut en fotboll med massa hår på. Helt otroligt men mycket att tänka på... Sen finns det ju BB sidan. Den e rolig den med... men en massa halvtihopsydda tjejjer som ringer en gång var 15 min och ber en kolla deras bröst... Hmm jag har inga barn själv och hur i hela fridens namn ska jag kunna ge dom goda råd om amning eller förklara varför barnets bajs är gult, brunt, tjockt, blått, rött, violet eller turkost, Jag har ingen aning!

MEN... det är en helt underbar arbetsplats och skulle inte vilja byta bort den mot någon!!! Kvinor är ortoliga och män är allmänt skräckslagna inför tanken på att deras fruar har hål stora som kratrar i nedre delen av kroppen! FÖD MER BARN...................... otroligt hmmm ont i öronen och knäna har man i alla fall..... PUST

Tjocka lager damm

Idag har jag bråkat med mina hyresvärdar. Jag och Lisa var väl förberedda med mobilen inställd på "röstinspelning" när vi kom dit och har spelat in en halvtimmes material med deras skäll, glåpord etc.

Det hela började med att "gösta" den "manliga" hyresvärden började gasta om damm mellan stolarna. Det kunde jag köpa eftersom jag glömt att damma dom. Men när han började gapa om "tjocka lager damm" var varken jag eller Lisa långt ifrån skratt.. Konversationen ägde rum på följande vis:

Gösta: Det är tjocka lager damm på stolarna!
Jag: Var är dom då?
Gösta: Ja dom var ju där innan
Jag: Innan?
Gösta: Ja innan du tog bort dom!
Jag: Jag har inte rört stolarna?!
Gösta: Nu sa du ju att du hade tagit bort dom!!!
Jag: Men var är dom lagrena då?
Gösta: Det har jag ingen koll på!

Hmm senil människa?

I alla fall den "kvinnliga" hyresvärden började gasta om att det luktade illa i lägenheten (vilket det inte gjorde!)

"Helga": Jag gick in i lägenheten....och det stank något fruktansvärt! och då tänkte jag "hon har väl glömt att tömma papperskorgen! Då gick jag in i sovrummet, och då stog papperskorgen där! Helt full med kanelbullar!!!!! (?)
Sen gick jag in i köket, och det luktade från papperskorgen, den var helt full och luktade skaldjur! Den tömde jag men kanelbullarna sket jag i...... (annars kunde hon ju ätit kanelbullarna ´som inte ens fanns, vem tackar nej till det??)

I alla fall, Gösta tog över samtalet och inledde det med att bråka om en vattenkanna.

Gösta: Sen får man inte ha vattenkannor på bokhyllan, det kan ju droppa!
Jag: Men det är ju inget vatten i den???
Gösta tittar lite försiktigt ner i den och upptäcker att den är helt tom
Gösta: Det ser ut som en vattenkanna! (hmm det är en vattenkanna) det kan i alla fall uppfattas som en!
Helga: Städkurs rekommenderas.

Varpå Gösta står och drar med fingrarna på alla bokhyllor, Helga gastar om brandvarnare och svarta toalettstolar, fina flickor, sjuksköterskor, kontakter på skolan etc etc...

Har i alla fall sagt upp min lägenhet och flyttar härmed in till fröken Lisa Henriksson!

Rundor

Jag och Mal har inget att göra. Eftersom det är söndag och alla människor är på stranden är det dött i stan. Dock ej lika dött som Jönis. Mal har dessutom glömt sin bikini så vi kan inte joina de andra på stranden. Vi har i alla fall gått runt stan 2 ggr och köpt dricka på alla ställen i stan som varit öppna. Den bästa drickan var iskall cola på hamnkiosken, det äckligaste var blåbärsslushpuppy på österporttorg.

I alla fall i brist på ideér på mat har jag och Mal köpt 3 burkar lax och potatisgryta på barnmatsburkar.. det blir vår middag eftersom ingen av oss orkar laga någonting.

Innan i dag åt vi Pizza. Det blev inget ÖB för bussarna gick visst inte idag. Pizzabagaren var nog tappad bakom ett element. Jag bad om en påse till vår pizza för vi hade massa andra kassar. Då stoppar nöthuvudet pizzan på fel håll i påsen så det blev ännu  mer att bära. Fick balansera skiten genom hela stan!! HUJEDAMIG!

Dessutom såg vi en kärring i AS lång slitz.. hon var minst 85 och visade hela trosan. Plus att när jag och Mal skulle bege oss upp till stan blev vi skitskrajja för i fönstret stog en svettig plastdocka utklädd till brandman! HUJEDAMIG x 2. Efter det såg vi en tjej i grön trikå klänning som det blåste på. Hon visade hela snippan och hon var INTE rakad! HUJEDAMIG x 3.





Festi festi

Anlände till ystad i går vid 13.40. Jag och Malin sprang nästan till systembolaget för att inhandla diverse procenthaltiga drycker. Vin, öl och cider blev det. 15.00 slank den första drinken ner, solning på balkongen tills Malin brände sina knän och vi fick gå in. Andra tredje och 45 drinken gick ner vi blev fullare och fullare. Malin klippte mig.. långt på ena sidan och jävligt mycket kortare på andra... men vafaaan man e väl snygg ändå!

67 och 80 drinken rann ner dom med. Vi begav oss till Donna Gina och beställde två drinkar. Rökte och lyssnade på malins mp3 spelare. Folk började fyllas på inne på baren och vi gick i. Väl inne incisterade Mal på att vi absolut skulle ha en shotsbricka. Efter vilda protester från min sida och en catfight senare anlände servitrisen med 6 shots turkisk peppar. 10 sekunde senare var alla glas tomma, och vi ragla ut på stan..... Behöver jag säga att vi inte kom längre än så? Malin ulkade i ett hörn och jag hade Malins pumps på mig. Vi mötte ett par ynglingar i 13 (yeah right) års åldern. och här tog kvällen slut.... Eller inte......... Efter att ha träffat dessa "män" delade vi på oss och sen såg vi inte röken av oss själva förän 10.15 följande morgon.....

Nu ska vi till ÖB och handla bröd...

image179
Så här såg toaletten ut efter Mal varit igång...


En lurvig jäkel

I går grillade vi i hälsoparken. Vi grillade hamburgare. Kvällens tokighter började med att Emma tände grillen med papperskartonger kvar på grillen. Några bråda sekunder följde med det ordnade upp sig till slut. Hamburgarna som vi skulle grilla fastnade på gallret och smetade ut sitt fett över hela grillen men det funkade att tugga på sen endå. Vi grillade och drack och folk fylldes på i parken. Efter nån timme kommer ett helt gäng med utbytesstudenter och skulle spela volleyboll. Några av japanerna fick roliga smeknamn såsom "gul blend" "moos" m.m.

image177
Gubben leker uggla

Grillningen tog slut och vi fortsatte ned till sytan för en öl på Bishop. Trevligt as hell var det. Nu ska vi iväg och spela volleyboll tror jag!

image178
Jocke is utklädd


Gårdagskvällen

Hade en konstig kväll igår. Spenderade den med diverse försök att försöka lura folk.

Första offret var Viktor. Hade fruktansvärt tråkigt så jag tutade i väg ett litet sms till honom om att det var sjukt jobbigt att han skickade sms till mig och att jag hade fått 7 st likadana av honom och med frågan om han hade lust att sluta, och ringa i stället om han ville något.

Detta försök misslyckades dock då Viktor ringde upp mig och undrade vad fan jag höll på med.

Offer nr 2. Eelena.
Försökte förklara var Kia hade flytatt och in i samtalet bakade jag att det hade öppnat en strippklubb i Simrishamn. Eelena var lite fundersam där ett tag men svalde hela betet med hull och hår. Vi snackade om att åka dit och kolla nån gång och Eelena frågade lite försynt om dom hade några manliga strippor. Skämtet rann ut i sanden och jag förklarade 30 min senare att det hela var på skämt.

Offer nr 3.  Mig själv.
Försökt lura mig själv att jag hade pluggat tillräckligt mycket på Psykiatri tentan. Men tji fick jag när jag slog upp Mikaels del av tentan och fann där massa skumma saker som man bara skummat igenom och inte alls kunde särklit bra. Ex. Vad är handikappreformen? Ooooops not good. Överiga skiten kändes bra i alla fall.

Nu ska ja bika mig i väg till skolan och hämta en annan tenta. Sen e det grillning på hälso. Jag och Lisa la in ett helt kilo grisfötter i går som vi ska grilli grilla! MUMS!


image176
Tomorrow! IV jäger!

pucko?!

Lisas felcitat

Vi står ute, på ett hustak sitter det en fågel och skriker.

Lisa: Titta! En utter!!!!
Jag: Eeeh va?
Lisa: Neej men jag menade hök!
Jag: Lisa, det är en duva!
Malin: Jag brukar kalla dom ugglor?!

Vi går mot mitt hus. Där står en grön porshe.

Lisa: Hur fan kan man köpa en grön ferrari?
Jag: Det är en porshe!
Lisa: Neeeej det är en ferrari!
Jag: Det är en porsche!
Lisa: E du dum, det är fan en ferrari!
Jag: Det är en porsche!
Lisa: Kom ska jag visa dig!

Varpå Lisa går tillbaka till bilen, ställer sin framför bilen, böjjer sig ner tittar fundersamt i 5 sekunder.

Lisa: Ok det är en porsche!

image175

Förvidden?!

Malin AKA confused ska försöka förklara för mig sin eldighet i sommar. Följande skruvade meningar får i alla fall inte jag ihop, eller?

  • En gång i sommar e  jag ledig 9 dagar.
  • En gång i veckan är jag ledig 8-9 dagar.
  • En gång i månaden e jag ledig en vecka i 8-9 dar
  • En månad e jag ledig i 8-9 dagar i en vecka
  • En gång i sommar e jag ledig en månad  i vecka i 8-9 dagar
  • En 8-9 veckor e jag ledig en sommar i några dagar
  • I några somrar e jag ledig i några dagar i veckan

    Malin:hur fan ska jag formulera det. När fan e jag ledig då?

Någon som kan förklara för mig när Malin är ledig? Hade varit bra att veta!

image173
SKUMTOMTE!

Shopping

JAG HATAR MODE BLOGGAR! Dessa vidriga tjejjer (och killar) som skriver om enbart kläder! Har dom inget liv?

åååååååååååå jag hittade en skitsnygg kofta på gucci i går. det kostade bara 7698kr dock var den i viskos, men eftersom det var så billig så slog jag till direkt eller..

Alltså denna söta klänning finns på www. ååååååvillhaskitmögkläder.com tänk er att ha denna en varm sommardag till 8 olika alternativ av skor.

Eller... Var ute på stan och skulle fika i 30 min , meeeen jag blev kvar i stan i 8 timmar  och handlade för 89 700 kr. Sved i plånkan men man kan ju alltid sno pappas kreditkort.

  • Rosa blus - myrorna
  • Blå t-shirt - överskottsbolaget
  • Läkarrock - förrådet hälso
  • Strumpbyxor - åhlens

  • Häslooverall - hälsoshoppen



  • MACA

    Mew säger:

    kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem kom hem


    image166
    För vi har vårat glada barnasinne kvar!


     


    Skum?!

    Jag och Emma har varit och fikat i kafeterian. På vägen upp till föreläsningen går vi förbi disken med alla kakor och saker.

    Emma - synd att hon i personalen stod där annars hade jag dratt en skumgummijävel rätt av!
    Jag - Skumgummijävel?
    Emma - skumraket menade jag!
    Jag - Skumpaket?
    Emma - Nej skumraket, men jag ska fan kalla dom skumpaket!


    image165