020727

184101-23
Skillinge i mitt hjärta




070227 Tråkigt

Jag och Jennie har tråkigt idag. Vi roar oss med att skriva sagor och rita av varadra. Nedan följer exempel:

Sagan Om Jennie
Det var en gång en flicka som bodde i Jönköping. Hon läste till syrra. Hon hade en pojkvän som skulle ut och resa i världen. Jennie tyckte inte alls att det skulle bli roligt att vara utan honom så länge, men hon gladde sig åt att hon skulle få låna hans storbildtv. Jennies pojkvän var och hälsade på henne och installerade tv:n och tog sen flyget från Göteborg till Kenya. Jennie poppade en stor skål med popcorn. Köpte en godispåse och blandade en kanna saft och sjönk ner tillsammans med en filt i soffan. Hon tryckte på "ON" knappen men inget hände. Hon letade efter en orsak men fann då att pojkvännen hade glömt att koppla in strömkontakten.

Väl framme i Kenya skulle pojkvännen packa upp sina kläder. I botten på väskan hittade han något som förbryllade honom........ Nämligen en strömsladd......

Sagan Om Caroline
Det var en gång en kvinna från den djupaste delen av skånes skogar. Hon bestämde sig för att flytta till en riktigt stor stad, hon funderade på Hjo... Men det blev Könsöppning, här skulle hon studera till sjuksyster. Ett år av utbildningen hade gått och hon var ute på sin andra praktik. Hon stortrivdes på praktiken tills en dag då hon vaknade med stora smärtor i svalget. Hon gapade framför spegeln och såg förutom frukosten vita proppar på tonsillerna. Hon ringde då sin vårdcentral och berättade som det var... Att hon hade lagat knappnålsstuvning till kvällsmat dagen innan. På vårdcentralen rekommenderade man sparrisberikadkost. Caroline följde doktorns ordination men lyckades inte bli av med rivet i halsen. Bedrövad ställde hon sig framför spegeln och ropade högt "AAAajajaj". Ut ur munnen tittade en liten tomte med ett rivjärn i högsta hugg. Caroline bad tomten att kliva ut hennes mun. Tomten hoppade ur och pilade iväg över golvet. Caroline förstod att det måste varit en missnöjd och hungrig hustomte. Caroline går numera upp en 1/2 timma tidigare på mornarna och lagar gröt som hon ställer fram.. plopparna och tomten har hon inte sett sedan dess........

The End


070226 Skit

                                            
image35
Emma Röd går loss på stenen, Lisas skor var nära
att få sig en törn i bakgrunden.

Idag känner jag mig som skit. Längtar hem till skåne och mina vänner. Mamma, syrran, brorsan, Stefan, Mormor, Morfar, Malin, Eelena, Jimmy, Jimmy, Erika, Ola, Sabina, Jossie, Settan, Monky, Bamse, Sarvik, Ahlm, Esbjörn och alla alla andra. Praktiken suger, jag suger, allt suger, livet suger. Funderar skarpt på att dricka upp allt med procent i i hemmet. Decka och vakna upp i morgon. Mer pengar rullar in på kontot i morgon men vafan hjälper det? Dom gör mig inte lyckligare. Kan inte handla nåt ändå. Har inte råd med det. Livet i Jönköping suger som fan just i dag. SOMMAREN SNÄLLA KOM! Ska lägga till att det finns en person jag stör mig sjuuuuuukt jävla mycket på just nu!

Kramar Caroline

070225 Mongo Bongo

image36

Morgondagen då. Landade på mongo bongo bar vid 6 tiden. Beställde två cider som vi satt o sörplade lite på. Kvällen flöt på o vi har rätt trevligt och började bli smått påverkade. Lite pinsamt att sitta själva bara. Men det ordnades snabbt med hjälp av ett gäng killar som bjöd oss till deras bord. Vi blev till och med bjudna på drinkar. I alla fall den första av kvällens bravader var när vi var obotligt kissinödiga och jag fint och snyggt hade dragit ner byxorna och urinerat i vad folk kallar toalettstol, för att till min lycka finna att toalettpappret var slut. Uppgivet tittade vi oss omkring för att finna en lösning på problemet. Jag försökte plocka ut toalettrullen men utan resultat. Samtidigt fick vi syn på DEN! En svart plansch med texten "hits for kids". Emma rev ner tussar av den vilket resulterade i att jag rev mig i vaginan. Emma fäller då den uber smarta kommentaren : "Det kanske går bättre om man blöter den"?!. Precis som att det skulle hjälpa. Hela grejjer med att torka sig går väl ut på att man ska bli "torr". Emma klarade sig utan diverse skrap och rivsår. Efter bar det iväg till mig på lite mellanfest och vinflaskorna korkades upp. Vi satt och pratade spöken till ungefär halv tolv. Sen åkte vi taxi till Huset. Roligt var det. Efter två timmars headbanging var vi lite hungriga så vi gick till Donkan och käkade. På vägen därifrån mötte vi en kille/man som får den lysande idén att sjunga för oss i form av " Åååååå om jag kunde sätta på *lång paus* *pekande på oss* eeeeeeeeee TVÅ! Fan vad vi skrattade. Emma hämtade sin cykel och precis när vi skulle säga adjö kommer det fram en gubbe med en ros och sträcker fram den till mig "Whats your name? My name is aschjeryhmgurthfs (eller når liknande). Tack tack sa jag och pinnade iväg. Lisa fick sig en pling och jag fann  henne sittandes hånglande i en busskur på juneporten!

Nice kväll med andra ord och 300 spänn fattigare! Nu kallar jobbet


Kramar Caroline

070224 Halsont

image37
Vaknade klockan 8 i morse o hade så jävla ont i halsen. Fick springa iväg till apoteket direkt klockan tio och köpa strepsils. I kväll är det fest på mongo bongo bar. Ska bli roligt. Hade tänkt dricka rödvinet ja fick av muttimutti (mormor). Fina grejjer. Jag och Tosse ska iväg och sola snart. Sen ska ja färga håret grönt. Får se hur det blir. Har riktigt fastnat för punkar stilen nu. Så jävla roligt när folk tittar efter en när man kommer med nitar o grejjer.

Ne nu ska ja koka mossan så håret får ordentligt med färg!

Kramar Caroline

070223 Fredag

Gud vad gött med fredag. I kväll blir det after work och vinpimplande. Pengarna har rullat in på det möglande kontot som endast lyser upp en gång i månaden i ett par timmar för att sedan återgå till tomheten och förmultningsprocessen. Tråkigt när inte Jennie är här idag. Min kompanjon gick precis härifrån med orden "Jag ska bara gå och älska" (!), därefter kom ett gapskratt och en förklaring med att hon läste en artikel på aftonbladet med överskriften "ÄLSKA" någonting samtidigt som hon pratade. Hon e för härlig hon! Hoppas det går bra för Tosse Bosse Frosse Rosse idag. Patto tenta. Men det kommer gå bra för henne! Hon var super duktig igår kväll när jag förhörde henne!

Ne nu ska ja återgå till dom underbara fredgasysslorna. Spåna lite på min IVP och längta tills i eftermiddag då man får gå hem och veta att man ska vara ledig itvå dagar. Sova ut och plugga anatomi =)
Hej svejs!

Kramar Caroline


070222 Rensning


image38

Jennie och jag hade en intressant diskussion om bloggar i dag och hon tyckte att jag skulle blogga om sakerna jag har i min väska. Nedanföljer en väldigt intressant och relevant lista:


  1. Halsduk m. blåvitt motiv
  2. VIPS bok - mycket intressant
  3. Plånbok - eller böööörrrrs som jag brukar kalla det
  4. Två donationskort - som jag och Jennie snodde på apoteket
  5. Handkräm - Lid´l 9.90 SEK
  6. Cigarettpaket - med 6 cigaretter
  7. Ett paket tuggummi - mentolsmak
  8. Post-it lappar
  9. Plastficka med 5 pennor och en VAS skala
  10. Pennskrin
  11. Gaffel - tro det eller ej
  12. Mp3 spelare - med diverse klassisk musik, främst Bach
  13. Kalender
  14. Läppglans
  15. Tomt cigarettpaket
  16. Röd bläckpenna med fjädrar
  17. Sax
  18. Hårklämma - H&M 19.90 SEK
  19. Hårklämma - svart med strass
  20. Vikarieskylt från sjukhuset
  21. Kompress - ifall nån stackare trillar
  22. Kvitto från Willys 380.50 SEK
  23. Två peppar-påsar från McDonkan
  24. Häftapparat - gratis piercing
  25. Läppglans igen
  26. Ett dött batteri
  27. Tampong x 4 - om du får oväntat besök
  28. 50-öring - ifall man blir shoppingsugen
  29. Två dietorelle björnbärskarameller
  30. Två hårnålar
  31. Ett halsband
  32. VIPS broschyr
  33. Klisterlappar med mitt namn och döskallar

Tur att man har en stor väska. Tror ja ska packa lite mer saker som kan vara bra att behöva =)
Natti natti.

Kramar Caroline


070222 Döden

Döden är lika med hälsans äldreboende. Fruktansvärt tråkigt ställe. Händer inte någonting. Sitter och klurar ut frågor om sexualitet / reproduktion men kommer inte på någonting. Jag går snart hem, Jennie likaså.  Funderar starkt på at köpa kistan på IKEA.


Kramar Caroline

070220 Helgen

image39

I fredags kom Mutti och Brutti. Det var trevligt. Gött med lite mamma fägring i huset. Vi bowlade och hade allmänt trevligt. (Behöver jag förresten säga att jag vann?) På söndagen kom Puppi och vi skulle flytta ner lite möbler som fanns i min lägenhet när jag flyttade hit. Gubbjäveln tvingade mig att ta upp en stor fruktansvärt ful jääävla bokhylla i min lägenhet. Jag funderar på om man kan köpa termiter i nån djuraffär och släppa in i köket så man blir av med skiten. Nu går jag bara och stör mig på den hela tiden.. och man kan inte öppna ytterdörren heller. AAAAaaaaa jag håller på att bli nuts. Sen åkte jag med mamma hem till skillinge. Dom håller på arr renovera så ja hjälpte till att riva lite tapets. På måndagen åkte jag på jobb intervju i ystad på BB. Det var upplysande. Resulterade i alla fall i att jag blev 250 fattigare i form av två amningsböcker som ja ska läsa tills i sommar tänkte jag. Sen åkte ja hem och träffade MysFjelin. Hon klippte mig. Det var gött som fan eftersom mitt hår såg ut som en förbannad enbärsbuske eller nåt. Inte alls sexigt för fem öre. Det blev kanon i alla fall. Sen åt jag o Stefan blodpudding. BLODPUDDING. Stefan o Malin envisades med att det heter blodkorv och relaterade till att jag inte e skåning längre. I dag har jag suttit på en buss i 4 timmar och är nu "äntligen" tillbaka i Jönköping. Boxning i kväll och praktik i morgon. *suck*

Kramar Caroline

070214 valentins jävla hittepå

image40

Hej hej. Jag gillar inte alla hjärtans dag. I alla fall inte när man är singel. Så jag och Lisa trotsade alla parens middagsätningar på dyra resturanger och åkte till McDonkan för att spara ett par hundralappar. Det enda som var bra var att det bara var singlar där och åt =). Efteråt tog vi oss en sväng till ICANazi och handlade lite.. Eller jag handlade lite och Lisa handlade MYCKET. Stackars hennes pappas ICA kort. Bland annat slank det ner 8 schampoo och 3 hårbalsam i hennes vagn. Därtill kom ca 700 spänn i andra varor.  Efter denna makabra handling tog vi oss en tur till Huskvarna. Usch det var fan med ångest i hjärtat man satt i bilen på vägen dit. Lisa fick den lysande idén att gå upp på min gamla balkong och där stog vi och smygtittade upp i mitt gamla fönster och kollade fashinerade in grannar som bytt gardiner och inhandlat nya blommor. Ne nu ska jag nana. Praktik i morgon. Inte så värst roligt men man lär sig lite i alla fall.

Kramar Caroline

070211 Lennart

184101-16

Lennart. Heter min handledare. Shit vilken snubbe alltså. Snacka värre än röven går på mig när jag ätit 5kg bönor, 6 lökar och 3 liter kokt vitkål. Helt sanslöst. Fick tillslut ljuga ihop en historia om att jag skulle på möte på skolan. Bägaren rann  över när han öppnade medicinskåpet och började gå igenom ALLA mediciner som fanns där och vad dom var till för. Jennie stod och himlade med ögonen hon med. Blir nog trevliga 5 veckor detta. Eftermiddagen spenderade jag på biblioteket studerandes anatomi. Mycket givande. Lärde mig inte någonting. Väl hemma i min fjällstuga (OK det e ingen fjällstuga men det luktar fan det) lagade jag en utsökt middag som bestod av kycklingfilé, creme fraish och kvibille ädelost (17.90 på ICA). Toppade det hela med ett par torra fullkorsskruvar. Skruvade saker det där =). Nu ska ja kolla vidare på CSI. I morgon e det boxning. (Det kommer en bild på en ost men den här jävla dasssidan e det ju bara fel på hela tiden)

Kramar Caroline

070211 Netto

184101-15

Hejsan!
Har precis varit med Tosse på Netto. En riktigt skön långpromenad! 
I går var det fest. Kollade på melodifestivalen och sen var vi på twin. Förfesten var grymt rolig, Twin dock inte lika upplyftande. Fan jag börjar fundera på om dom försöker ta livet av folk genom mosning eller värmeslag där inne. Hur kan man släppa in så jädra mycket folk? Är det girigheten som spelar dom ett spratt? Dass är det i alla fall. Jag fick i alla fall med mig världens undebaraste kille hem. Vi hade underbart sex hela natten. I morse frågade han mig om ja ville gå ut och äta middag med honom i kväll. Självklart vill jag det så jag sitter och funderar ut vad jag ska ha på mig.  Njaa det kunde ju varit sant =)
Börjar fundera på om man ska byta sexuell läggning. Finns ju fan bara dass killar i jönköping. =(
Nu ska ja göra tacos. Mums Mums.

Kramar Caroline

070209 Saw

184101-14

Hellu i vintermörkret. Jag och Jusse har precis kollat film. "knullar fiskar?" och "SAW". Fy fan undra hur jag ska kunna sova i natt.. Någon som stället upp på att skeda? =) Klarade min farmakologitenta i alla fall. Hade 47 och 47 var godkänt.. Lite flyt jag hade. I morgon e det party party. Taco middag och kola paj blir det. Sen ska vi sjunga med i melodifestivalen senare på kvällen. Vid 23 tiden gör vi en favorit i repris och slår klackarna i taket på twin. Ska bli grymt roligt. Nu ska jag sussa kudde. Rejält sliten efter denna dagen!

Kramar Caroline

070208 Törstig

184101-13

Jag e törstig, trött och hungrig. Snart ska man träna med. Undra hur det kommer gå. Var och handlade innan. Dock inget roligt. Bara massa dricka. Undra om man får en hypoton dehydrering om man dricker alla tre samtidigt? Kanske ska satsa på det så man får komma till sjukan och träffa en snyg läkare eller sjukskötare som man kan gifta sig med. I alla fall ha lite roligt med. =) Nu ska ja hämta mitt paket på posten från H&M. Ska bli roligt att se om sakerna e fina! 

Kramar Caroline

070208 Sentimentalt


Oj oj värsta sentimentala snacket i natt! Man mår som man förtjänar i alla fall.
Men som sagt grymt roligt var det.
=)

070208 Natt

184101-11
 
Hej i natten. Förbannat rolig kväll. Förutom att jag har badat i öl och stått under övre dassets handtork och försökt torka min nya fina tröja från öl aromer.  Var först på klassfest hos Mange. Riktigt nice, sedan bar det iväg i en taxi till kåren. Skakade på rumpan ett bra tag och sen blev det påfyllnad av vatten. Vatten e fan en bra uppfining. Den som kom på "filtrering" ska få en mycket vattnig och blöt puss av mig. Sängen ser fruktansvär lockande ut men måste först påpeka min saknad av Mysfjelin. Inget går upp mot en kväll på valla med dig och mig. Vi äger fan dansgolvet där. Kommentera gärna den som tror att dom klår oss. Finns inget bättre. Då är man fan i himmelriket. Fan så man saknar grisen tom. =) Men jag måste säga att jag, Erica, Ida och Emma röd var jäkligt heta på dansgolvet i kväll. Fan så folk började slänga vatten efter oss för att som trodde att det pyrde från någonstans. =) Ett något flummigt inlägg men vad gör väl det? I morgon är det boxning. Ska bli kul. Fajtas lite med Emma. Vad hon inte vet är att jag har tagit privat lektioner i smyg. Kan allt. Tyson och jag är själsfränder. Han har lärt mig ett och annat under veckan. =)

Godnatt till er alla. Och SKÅNE, jag lovar jag sviker dig ALDRIG! Du jag och Malin finns inge bättre!!!!
Kommer snart hem. Där behöver man inte bry sig om något! Endast två år kvar. Det e fan livet det!

Kramar Caroline

070207 99kr

184101-10

Har varit på stan med Tosse. Gjorde två riktiga fynd. Ett par byxor för 99kr och en topp till kvällen för 149. Kreditkortet gallskrek när jag drog dess magnet mot affärens magnetmottagare. Det blev kris på banken, tokyo börsen föll i botten och alla fonder miste sitt värde. Men jag blir fin i alla fall. Sitter och smuttar på en juice. Mycket god. Tog även en joggingrunda inne på systemet och fann en flaska vin 2öl och 2 cider som stod och väntade på mig. Tänker dock inte dricka alla i kväll =). Nu får man börja ladda inför kvällen. Ska bli kul med klassfest och kåren. Får se om man blir full o dum som vanligt.

Kramar Caroline

070207 Frulle




Dagens första måltid. Funderar på om jag ska vara elak och väcka Lisa 18 min innan den egentliga gongongen slår. Jag vill ner till stan nu!
=)

070206 Russin

184101-8

Russin. Otroliga varelser det där. Visste ni att alla russin ser olika ut? När man torkar vindruvorskrumpnar dom och blir rynkiga och skrynkliga. Mina russin har det bra. Dom har till och med fått en egen oas. Tror dom i alla fall, men det e så varmt under kökslampan att dom har börjat se hägringar. Nu tror ni att jag är helt knäpp men det är jag inte. På tal om frukt så har jag brottats med en ananas i dag (nej du behöver inte glasögon du läste rätt). Fick för mig ja skulle äta frukt till middag och valet föll på en ananas. Men det var fan en svår rackare att skala. Fråga Lisa hon såg följderna. Tog minst 20 min för att själva intaget sedan ta 3. För att sedan komma till den allergiska reaktionen jag fick i min mun att bara ta 1 min. Hela munnen började klia. Hade jag haft en kratta inomhus hade den legat risigt till. Men men det är inget som går att  fixa med mitt eget lilla "hemapotek" som bestod av läppbalsam från H&M med jordgubbssmak. Tack Hello Kitty för den antagonistiska effekten du har. Nu mår jag bra. Sängen kallar. Shopping i morgon. Men sist men inte minst en uppmaning till svenska folket : SLUTA ÄTA KÄRNFRIA RUSSIN! DET BLIR INGA RUSSINBARN DÅ! =)

Kramar Caroline

Var bara tvungen att lägga in en liten kommentar från Virre =)

Viktor_flygare med ny e-postadress säger:

Har du läst barnboken som Roald Dahl har skrivit? I den är det en pappa och son som jagar fasaner. Då tar russin och blöter upp dom. Sen stoppar dom i hårstrån eller nåt sånt. När fasanerna äter russinet så fastnar det i halsen och de står alldeles stilla. Sen kan dom fånga fasaner i lugn och ro.

Viktor_flygare med ny e-postadress säger

erkänn. ganska så smart sätt


Viktor_flygare med ny e-postadress säger:


den boken gillade jag verkligen


070206 Greys

Jag blir förbannad. Vet inte hur jag ska klara detta. Det var det värsta, sorgligaste, bästaste, mest frustrerande sak jag någonsin sett. När ska jag få veta hur det går? Är det bara jag som skulle kunna gå och lägga mig och vakna upp när nästa säsong av Greys Anatomy börjar igen???
Nu går jag och lägger mig, och den som understår att väcka mig innan nästa säsong börjar kommer få simma till USA och personligen spela in nästa avsnitt helt själv. Och då menar jag alla jävla karaktärer!

Punkt slut. Och ingen kram får ni heller i detta inlägg heller så den behöver ni inte leta efter!

070206 Vilse i garderoben




Har lyckats röjja i garderoben i dag. Tyvärr är inte sakerna till salu.
=)

070206 schizofreni


184101-5

Schizofreni har fått en ny betydelse från och med i dag. Min allra bästaste vän har gått bakom ryggen på mig i närmare bestämt 8 år. Är fruktansvärt besviken. För er som vill höra historien följer följande nedan.

Malin har ALLTID hatat katter. En gång i tiden hade jag värdens underbaraste katt med ett ex.. Malin hatade katten. En annan gång hade ja en katt med ett annat ex, Malin hatade denne med (kanske iofs för att kattfan pissade ner en hel hög med kläder för henne en bakfull söndagsmorgon =) ) Hon har alltid uttalat sitt hat för katter åt höger och vänster. Fram till denna halvsnöiga februaridag då malin kläcker ur sig kommentaren "vi ska ha kattungar, och jag vill behålla allihopa!" Jag tappade hakan, (om någon hittar den får ni gärna ringa) ögonen blev stora som pinginsbollar och det kändes som att hela världen skulle gå under.

Vet inte riktigt hur jag ska tackla detta problemet. Ska jag försöka få henne till att hata katter igen eller är det mig det är fel på? I alla fall om någon har nummret till en bra psykolog så får ni gärna höra av er!

Kramar Caroline

070206 Dagens visa

                                                          


Spenderar min dag med disk och vissna tulpaner.
Han som kom på att man måste vattna borde ha sig en rejäl omgång med brödkaveln.
=)

070205 kväll

Hellu.

Snart e det scrubs. Min nya kvällsyssla. Är inte vidare trött men att vara aktiv bloggare tar på krafterna. =)
Har varit i skolan i dag. Började klockan nio trodde vi. Men väl i skolan fick Lisa den lysande iden att kolla in schemat och konstatera att vi började kl halv elva trodde vi (igen). Vi lunkade vidare till datasalen där vi satt till klockan tio då kaffebegäret tog överhand och vi traskade upp till cafeterian för att snällt o fint inta den dagliga dosen koffein. Efter en stund tyckte vi att det var dax att bege oss till klassrummet och dagens första föreläsning trodde vi (igen), men det visade sig att våra snälla, smarta och otroligt kompetenta lärare hade lagt in en extra föreläsning om praktik kl 9.30. Efter (sisådär) 10 glädjetjut (eller inte) satte vi oss lungt och fint för att insupa en dos etik och moral. Efter 1.5 timme var vi lagom möra och någon fick den alldeles briljanta idén (jag har ett svagt minne av att det var vår gode vän John) att skippa sista föreläsningen, som förövrigt hade den lockande överskriften "vård i livets slut" och skriva klart vår IVP (fråga inte orkar inte förklara men ja kan säga det har med sjuka människor att göra) istället.
Snälla som vi e traskade jag Jennie och Peter ner i en datasal och tro det eller ej så lyfte jag inte på "lilla" rumpan förrän klockan nästan var 17.30. Kvällen har jag spenderat här med en fin pepparbiff i kistan, inte fy skam det med tanke på vad det lilla kyttstycket kostar.

Nu börjar scrubs. See ya tomorrow!

Kramar Caroline

oskulden



184101-1

Hej alla!
Mitt första inlägg då alltså. Kommer antagligen skriva här i tre dagar o sedan glömma bort att ja har den här bloggen. Men jag ska göra mitt yttersta för att försöka skriva i alla fall en gång i halvåret! =)

Kram Caroline