Hacka loss Skåne

Jag och Mal fick en lysande idé idag. Många vill ju hacka loss Skåne från Sverige! FINE WITH US! vi kom på den briljanta saken att man hade kunnat hålla Skåne flytande och att Skåne sedan hade haft en hamn i varje världsdel och eventuellt i vissa land. Då hade man ju lixom kunnat säga att "Njaaa jag kan tyvärr inte följa med ut på fredag för jag kommer vara i Syd Afrika då" eller "neeej tyvärr jag kan inte hjälpa dig att flytta till helgen för jag kommer att vara i kosovo då. Men 2008 i böjan på oktober ska vi lägga an i Sverige igen, ville du ha taxfree sprit? Ja men klart det e ju så billigt här i vårt lilla flytland!"

SMART

image195

En dag i Simrishamn

Hej hej hallå.... I dag har jag och Mal varit inne i stan. Jag tjackade en skjorta och ett par supersexiga pumps. (typ sådana dom har på porrfilm) Sen käkade vi buffe på kinaresturangen, kalajs gott.. Resten av kvällen har jag suttit här och ändrat designen på min blogg. vad tycks?

image194

Passade på att ta ett foto med mobieln av gamla hederliga Simrishamn. Folk säger alltid att vi i skåne är lite efter men jag kan inte riktigt förstå det..?? Precis nere till höger ser ni familjens nya bil. Tjackade den utan lov från mamma och stefan som är i norge på fisketur.

Solong mufflingar!

I know..

My blogg looks like shit. Men jag håller på att omkonstruera lite här. Men inspirationsförmågan gick tydligen och la sig innan resten av hela mig. Får sova på saken då smarta jag råkade blåsa väck min redan existerande "design" och nu får börja om helt från början. SUCK!

Goodnight people! and remember - delfiner är hajar som är gay

hemma i skillinge

Ja då e man hemma i skillinge, och busar lite. Var nere hos mormor och sa hejdå till min kusiner som har varit här i veckan. På vägen hem med mor, syster och bror hittar jag och bror ett fält med nässlor.  Fin fina nässlor som bränns som faaan.

Helt plötsligt ligger Bror mitt i alla nässlor och skriker. Hur han kom dit? Ja det kan inte jag svara på =)

image193

Gratinerat telefon

http://www.blocket.se/vi/12757703.htm?ca=11_s

Följande annons la jag ut på blocket.

16.50
började Lisas telefon ringa.
17.00
Dör lisas telefon av överbelastning

Gratinerad på födelsedagen

Vår kära Tossemor fyller år i dag.. GRATINERAD!!!
Och jag som är på mitt vanliga skämthumör kom givetvis på ett litet födelsedagsbus. Kan inte säga vad det är än. Men lovar att uppdatera bloggen vidare och berätta resultatet!


image192

Tosselilla

Lisa har invigt Tosselilla 2007. Eftersom hon tappade kameran efter halva banan fick vi ta en bild från föregående år! Enjoy!

image191

Hej hej hallå

Har visst försummat min blogg dom senaste veckorna. Har inte riktigt haft tid och det har inte hänt nåt jätte roligt direkt att skriva om. Har varit fullt upptagen av gravida kvinnor och deras nervösa män. Har dock inte varit med om att någon av dem har svimmat än, men jag väntar fortfarande spänt på att den dagen skall komma.

I dag har jag i alla fall kommit på att jag hatar Telia. Jag har försökt att säga upp mitt abbonemang på bredband och digitaltv men dom envisas med att säga att jag har en bindningstid till januari 2009. Detta tycker jag verkar måttligt roande eftersom jag ska flytta om 1 månad och inte behöver bredband och digitaltv längre. Men idioterna kopplar om mig 17 ggr och jag får dra samma historia om och om i gen till mina stämband nästan skrek av förtvivlan över att jag sagt Digitaltv 287 ggr på 1 timme. Men tjejjen/killen vill fortfarande få mig till att förstå att jag har en bindningstid till år 2009 vilket jag fortfarande inte vill förstå utan drar diverse rövarhistorier för att slippa detta. - Dock utan resultat.

Alltså summan av kardemumman - I fucking hate TELIA!

image189

Jönis = skönis

Alltså jag längtar till Jönköping! Så sjukt mycket längtar jag dit. Älskar att vara hemma hos mamma och jobba på BB men hela tiden finns Jönis i  bakhuvudet. Det går inte att dölja att jag har haft mitt livs bästa 1.5 år där!! Men nu e det bara 1.5 månad kvar! Sen e det inspark. Längtar längtar längtar!

I går stod vi och städade på jobbet. Jag kom på att vi ju hade lustgas och att jag aldrig hade prövat det så en kär kollega till mig sa till mig att sätta mig ner och pröva vilket resulterade i ett enormt skrattanfall. Jag kunde inte hejda mig. En så sjukt skön känsla.

- Det var kul!

image188